Referenssit

Energiapaaluasennus Lammi Tassu -perustukseen

Energiapaalut ja Lammi Tassu-perustus – Lyömätön yhdistelmä!

MAALÄMPÖ HELSINKI
Siistiä jälkeä vain yhdessä asennuspäivässä. Aktivoimme kohteessa kaiken kaikkiaan 18 energiapaalua, joista saadaan lämmitystehoa peräti 30 wattia paalutusmetriltä. Kohteen paalutussyvyydet olivat keskimääräisesti 11 metriä. Tuolloin aktivoituja paalumetrejä on kohteessa yhteensä noin 200 metriä. Kohteeseen toteutettu järjestelmä tulee siis maalämpöpumpun avulla tuottamaan 6 kilowatin lämmitystehon – enemmän, kuin tarpeeksi omakotitalon lämmitykseen.

Tämä uusi omakotitalo lämpenee uudesta pitäen ympäristöystävällisesti maalämmöllä. Asiakas voi myös halutessaan hyödyntää kohteen koko potentiaalin hyödyntämällä myöhemmin myös maakylmää.

Energiapaalut soveltuvat maalämmön lähteeksi kaikkiin teräspaaluilla perustettaviin uudiskohteisiin.

Vieritä ylös