Referenssit

Silvolanrinteen päiväkoti, Kaarina

Energiapaaluja voi käyttää myös suuremmissa kohteissa!

MAALÄMPÖ KAARINA 
Vuoden 2019 isoin energiapaalukohde toteutettiin viime syksynä. Kohteesta aktivoitiin peräti 112 teräspaalua maalämpökäyttöön.

Energiakollektori valmistetaan yhdestä yhtenäisestä putkesta. Kollektorin valmistuksessa käytetään patentoitua putken taivutusosaa, mikä mahdollistaa PEX putken taivuttamisen U-mutkalle siten, että se pysyy muodossaan ja säilyttää virtausominaisuutensa muuttumattomana. 

Energiapaalujärjestelmä on suomalaisvalmisteinen maalämpöratkaisu, joka hyödyntää teräspaalutusta maalämmönlähteenä. Energiapaalut mahdollistavat maalämmön hyödyntämisen myös alueilla, joilla se ei ole aikaisemmin ollut järkevää. Energiapaaluiksi aktivoiduista teräspaaluista saadaan tehoa 20-30 wattia per aktivoitu paalutusmetri ja lämpöpumpun jälkeen kokonaisteho on 30-40 wattia per aktivoitu paalumetri.

Suomalaisen kehitystyön hedelmä!

Järjestelmä maksaa itsensä takaisin jopa kolmessa vuodessa.

Vieritä ylös