Energiapaaluasennus Lammi Tassu -perustukseen

Energiapaalut ja Lammi Tassu-perustus – Lyömätön yhdistelmä!

 

MAALÄMPÖ HELSINKI

 

Siistiä jälkeä vain yhdessä asennuspäivässä. Aktivoimme kohteessa kaiken kaikkiaan 18 energiapaalua, joista saadaan lämmitystehoa peräti 30 wattia paalutusmetriltä. Kohteen paalutussyvyydet olivat keskimääräisesti 11 metriä. Tuolloin aktivoituja paalumetrejä on kohteessa yhteensä noin 200 metriä. Kohteeseen toteutettu järjestelmä tulee siis maalämpöpumpun avulla tuottamaan 6 kilowatin lämmitystehon – enemmän, kuin tarpeeksi omakotitalon lämmitykseen.

 

Tämä uusi omakotitalo lämpenee uudesta pitäen ympäristöystävällisesti maalämmöllä. Asiakas voi myös halutessaan hyödyntää kohteen koko potentiaalin hyödyntämällä myöhemmin myös maakylmää.

 

Hyödyt
Energiapaalut soveltuvat maalämmön lähteeksi kaikkiin teräspaaluilla perustettaviin uudiskohteisiin.
Siistiä jälkeä vain yhdessä asennuspäivässä.
Ecowell

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowell