Ecowec B10

Ecowec® B-sarjan hybridivaihtimet ovat perusvaihtimia kiinteistöihin. B-sarjan tuotteet voidaan kytkeä kaikkiin lämpöpumppujärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Ecowell

Ecowec B10 hybridivaihdin kiinteistöihin

Ecowec® B10: 29 490 €
Hintaan lisätään 24 % arvonlisävero

 

Ecowec® B10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

 

Suositus: 1 kpl Ecowec B10 – 60-70 asuntoa tai 6000 m3/vuosi – useampi Ecowec B10, jos kiinteistössä on enemmän asuntoja tai vedenkulutus on suurempaa.

 

Kytkentäsuositus: Paineellinen jäteveden ohjaus vaihtimeen jätevesipumppaamolla ja kytkentä lämpöpumppuun. Lämmöntalteenottoa voidaan tehostaa kytkemällä useampia hybridivaihtimia sarjaan ja/tai rinnan samaan järjestelmään.

 

Virtaamat: Jätevesipuolen maksimivirtaama 50 l/s, lämmönkeruupuolen maksimivirtaama 20 l/s, virtaavien nesteiden maksimilämpötila 80 C.

 

Mitat: Leveys 950 mm, Korkeus 1930 mm, Paino 400 kg (tyhjä), 1400 kg (käytössä)

 

Sovellusalueet: jätevedet, allasvedet, höyryt, lauhdenesteet, prosessinesteet

 

Paineluokka: PN4

Päämittakuva Tuottotaulukko

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowell