Ecowec B8

Ecowec® B-sarjan hybridivaihtimet ovat perusvaihtimia kiinteistöihin. B-sarjan tuotteet voidaan kytkeä kaikkiin lämpöpumppujärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Ecowell

Ecowec B8 hybridivaihdin kiinteistöihin

Ecowec® B8:  26 840,00€


Hintaan lisätään 24 % arvonlisävero.

 

Ecowec® B8 on suunniteltu saneerauskohteisiin, joissa on kapeita kulkuväyliä. Se soveltuu isompiin rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 3000 m³ vuodessa.

 

Suositus: 1 kpl Ecowec B8 – 40-50 asuntoa tai 4000 m3/vuosi – useampi Ecowec B8, jos kiinteistössä on enemmän asuntoja tai vedenkulutus on suurempaa.

 

Kytkentäsuositus: Paineellinen jäteveden ohjaus vaihtimeen jätevesipumppaamolla ja kytkentä  lämpöpumppuun. Lämmöntalteenottoa voidaan tehostaa kytkemällä useampia hybridivaihtimia sarjaan ja/tai rinnan samaan järjestelmään.

 

Virtaamat: Jätevesipuolen maksimivirtaama 50 l/s, lämmönkeruupuolen maksimivirtaama 20 l/s, virtaavien nesteiden maksimilämpötila 80 C.

 

Mitat: Leveys 780 mm, Korkeus 1870 mm, Paino 350 kg (tyhjä), 1150 kg (käytössä)

 

Sovellusalueet: jätevedet, höyryt, lauhdenesteet, prosessinesteet

 

Paineluokka: PN4

Päämittakuva Tuottotaulukko

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowell