Ecowec-hybridivaihdin

Ecowec-hybridivaihtimet ovat huoltovapaita putkilämmönvaihtimia kaikille kiinteistön ja teollisuuden jätevesille. Jätevesiä ei tarvitse eritellä tai suodattaa ennen lämmöntalteenottoa.

 

Ecowec-hybridivaihtimet voidaan kytkeä kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, joka parantaa lämmitysjärjestelmän tehoa ja hyötysuhdetta.

 

Ecowec-tuotteet ja menetelmät ovat kehitetty, patentoitu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti ja ympäristöpäästöjen vähentämiseksi.

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS
Ecowell

Kerrostaloon, hotelliin, kylpylään ja teollisuuteen

Ecowec-kiinteistövaihtimet valitaan kiinteistöjen kokonaisvedenkulutuksen, asuntojen määrän tai kulku- ja tilavarausten mukaan. Jos kiinteistön vedenkulutus ja asuntojen lukumäärä ylittää lämmönvaihtimelle suositellun määrän, niin järjestelmään voidaan lisätä useampi lämmönvaihdin.

 

Kylpylöissä, uimahalleissa ja sairaaloissa kiinteistöjen jätevedet saattavat sisältää klooria tai muita aggressiivisia kemikaaleja, joten niihin suositellaan erikoiskäsiteltyjä Ecowec-kylpylävaihtimia.

 

Teollisuusprosessien ja jätevesien osalta Ecowec-teollisuusvaihtimet ja niiden määrä valitaan halutun tehon ja hyötysuhteen mukaan. Kuumille höyryille ja lauhteille suositellaan Ecowec-höyrylämmönvaihtimia.

Ecowell
Kiinteistövaihtimet

Ecowec-kiinteistövaihtimet soveltuvat asuinkiinteistöjen, hotellien, sairaaloiden ja pesuloiden jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowell
Kylpylävaihtimet

Ecowec-kylpylävaihtimet soveltuvat kylpylöihin, uimahalleihin ja aggressiivisille jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowell
Teollisuusvaihtimet

Ecowec-teollisuusvaihtimet soveltuvat teollisuuteen ja prosesseihin sekä aggressiivisille jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowell
Ecowec XB10 HST

Ecowec® XB10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec XR10 HST

Ecowec® XR10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec XF10 HST

Ecowec® XF10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec SE HST

Ecowec® SE HST on erikoisvahvistettu paineluokan PN16 höyryvaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin tai prosesseihin, jossa halutaan ottaa höyrylauhteesta lämpöä talteen tai siirtää sitä takaisin prosessiin.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec B10 HST

Ecowec® B10 HST on suunniteltu uimahalleihin, kylpylöihin, pesuloihin, sairaaloihin, teollisuusprosesseihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa teräkseltä vaaditaan erikoiskestävyyttä hapettavien tai syövyttävien aineiden johdosta.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec R10 HST

Ecowec® R10 HST on suunniteltu uimahalleihin, kylpylöihin, pesuloihin, sairaaloihin, teollisuusprosesseihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa teräkseltä vaaditaan erikoiskestävyyttä hapettavien tai syövyttävien aineiden johdosta.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec B10

Ecowec® B10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec B8

Ecowec® B8 on suunniteltu saneerauskohteisiin, joissa on kapeita kulkuväyliä. Se soveltuu isompiin rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 3000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec B3

Ecowec® B3 on suunniteltu rivi- ja pienkerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 1000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec R10

Ecowec® R10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec R8

Ecowec® R8 on suunniteltu saneerauskohteisiin, joissa on kapeita kulkuväyliä. Se soveltuu isompiin rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 3000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowell
Ecowec R3

Ecowec® R3 on suunniteltu rivi- ja pienkerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 1000 m³ vuodessa. Vaihtimeen integroitu lämmönvaihdin mahdollistaa mm. käyttöveden esilämmityksen, aurinkolämmön hyödyntämisen tai ilmastoinnin viilennyksen.

Katso tuote

Palaa kategorioihin

Ecowec on rakenteeltaan putkilämmönvaihdin

Ecowec on rakenteeltaan putkilämmönvaihdin, joten se soveltuu kaikille kiinteistöjen jätevesille ja teollisuuden prosessinesteille, jotka sisältävät kiintoaineksia. Lämmönvaihdin ei itsessään käytä sähköä, eikä siinä ole liikkuvia tai irrotettavia osia. Jätevesiä ei tarvitse suodattaa ennen lämmönvaihdinta tai säilöä erillisiin puskurisäiliöihin, vaan jätevedet voidaan ohjata suoraan painovoimaisella tai paineviemäröintikytkennällä.

 

Ecowec valmistetaan Suomessa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä ja lämmönsiirtopinnat käsitellään elektrolyysikiillotuksella itsepuhdistuvuuden ja korroosion estämiseksi. Lämmönvaihtimen tekninen käyttöikä normaalien kiinteistön jätevesien osalta on 50-100 vuotta.

 

Ecowec valitaan kiinteistövaihtimissa kokonaisvedenkulutuksen tai asuntojen määrän mukaan. Jos kiinteistön vedenkulutus ja asuntojen lukumäärä ylittää lämmönvaihtimelle suositellun määrän, niin järjestelmään voidaan lisätä useampi lämmönvaihdin.

 

Ecowell